DYNAMO Make your move

Neem contact op met één van onze jongerencoaches van de locatie Breda

Klik op het emailadres van een jongerencoach om je aan te melden !

MIRIAM RIJVERS

Coördinator/Jongerencoach /Trajectbegeleidster Voortijdig Schoolverlaters (RMC)
T: (06) 27 840 284
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.dynamomakeyourmove.nl
Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Kenmerkend aan mij is mijn interesse voor mensen (voor wie ze zijn, wat ze doen en nieuwsgierig naar hun passie, kracht/ talent) en wat ik voor hen kan betekenen in hun ontwikkeling in relatie tot hun doelen en of ambitie.

Op dit moment ben ik trajectbegeleider en jongerencoach voor Dynamo in Breda. Wat ik leuk vind in mijn werk is te werken met jongeren aan hun persoonlijke ontwikkeling en groei, en ook samen naar een resultaat toe te kunnen werken.

Persoonlijke kwaliteiten worden steeds belangrijker, belangrijk hierin vind ik dat jongeren leren om zichzelf de vragen te stellen, wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik en hierop hun eigen antwoorden vinden.
Daarnaast is de begeleiding er vooral op gericht dat de jongeren weer aangesloten raken op de arbeids- en/of scholingsmarkt en te voorkomen dat zij uitvallen.

PAULINE VAN SWAAL

Jongerencoach / Trajectbegeleidster Voortijdig Schoolverlaters (RMC)
T: (06) 23 976 580
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.dynamomakeyourmove.nl
Werkdagen: maandag t/m donderdag

Al zo'n 7 jaar begeleid ik met veel enthousiasme 'schoolverlaters'. Eigenlijk wel gek om een verzamelnaam te gebruiken voor heel veel verschillende jongeren die maar slechts dát kleine stukje gemeen hebben. Ieder verhaal is anders.

Wat kan ik verder nog kan vertellen is dat ik sociologie heb gestudeerd, houd van mijn werk en de jongeren en dat mensen mij vaak als erg gedreven, kundig, doorzettend en enthousiast ervaren. Ik ben erg dankbaar dat ik vanuit Breda sinds begin 2017 ook jongeren bij Dynamo mag coachen en trainen in groepsverband!

Tot kijk, Pauline