DYNAMO Make your move

Waar kan je  DYNAMO vinden? Gratis vervoer voor locatie Bergen op Zoom?

 

Wanneer je woont in de gemeente Halderberge of Roosendaal zijn er vervoersmogelijkheden naar DYNAMO in Bergen op Zoom. Dit is een service van de gemeente en voor jou zijn er geen kosten aan verbonden.

Op dinsdag en donderdag word je opgehaald in:
OUDENBOSCH 9.25 uur
Parklaan 15 (op het grote plein van het gemeentehuis)

of

ROOSENDAAL 9.40 uur
Stationsplein (naast de ingang van het station, op de parkeerplaats waar ook de taxi’s staan)

Het tijdstip waarop je wordt teruggebracht is tussen 14.30 uur en 15.30 uur, afhankelijk van het programma. De bus is van de Stichting samen Werken.

Voor de start van het traject laat je je coach van DYNAMO weten of je gebruik wilt maken van het gratis vervoer. We gaan ervan uit dat je ruim op tijd aanwezig zult op de plek waar de bus zal staan. Laat de chauffeur niet op je hoeven te wachten!
Wanneer er onverhoopt iets tussen is gekomen en je die dag geen gebruik zult maken van het vervoer, laat je het zo spoedig mogelijk weten aan een van de jongerencoaches van DYNAMO. Zij zullen dit vervolgens doorgeven aan de chauffeur.

 

In Breda werken we niet vanuit één vaste locatie. We werken vanuit inspirerende locaties in en rondom Breda, zoals de Talentenfabriek, Pier 15, buurthuis Ons en podium Bloos. Maar soms ook vanuit een locatie in één van de omliggende gemeenten, zoals Etten-Leur of Oosterhout. Je krijgt vooraf te horen waar je op de bewuste dag verwacht wordt.

Locatie Bergen op Zoom

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parallelweg 68-b
4621 JS Bergen op Zoom

Http://www.DynamoMakeYourMove.nl

Locatie Breda

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stadskantoor Claudius
Prinsenlaan 14
4800 RH Breda

Http://www.DynamoMakeYourMove.nl